Împreună către Succes Digital

Programul "ElevCode"

Cum funcționează

Înscriere

Elevii interesați se pot înscrie online completând formularul de înscriere de la sfârșitul paginii sau prin intermediul școlilor și liceelor partenere. Alătură-te echipei ElevCode pentru a învăța web development de la profesioniști!

Formare

Cei selectați vor avea oportunitatea să participe la sesiuni de formare online susținute de experți în web development, design și comunicare online. Descoperă tainele industriei și dezvoltă-ți abilitățile digitale alături de profesioniști în domeniu!

Proiecte Practice

Elevii vor fi organizați în echipe, fiecare având responsabilitatea unei sucursale PRM. Beneficiind de ghidajul mentorilor, ei vor dezvolta pagini web captivante și interactive, punând în valoare misiunea și valorile fiecărei sucursale.

Resurse Asigurate

Partidul va oferi toate resursele esențiale, inclusiv informații despre activitățile locale, materiale de campanie și orice alt conținut relevant, pentru a asigura o dezvoltare corespunzătoare a paginilor web create de elevi.

Feedback

Echipele vor primi feedback de la membrii PRM, iar paginile create vor fi integrate pe site-urile oficiale ale sucursalelor, contribuind la promovarea activităților locale și la consolidarea prezenței online a partidului.

Promovare

Proiectele de succes vor fi promovate pe canalele de socializare ale PRM, iar elevii implicați vor primi recunoaștere publică și șanse suplimentare de implicare în activitățile partidului, oferindu-le oportunități unice de dezvoltare și contribuție la comunitate.

Concluzie

"ElevCode" nu doar încurajează tinerii să-și dezvolte abilități digitale, ci și creează o punte între generații, aducând prospețime și inovație în lumea politică locală.

Avantaje pentru Elevi

• Cunoștințe practice în web development și design.
• Experiență reală în gestionarea proiectelor online.
• Oportunitatea de a contribui la comunitatea locală și la dezvoltarea digitală a partidului.
• Certificat de participare și recomandare pentru proiectele de succes.

Avantaje pentru PRM

• Implicarea directă a tinerilor în promovarea valorilor și activităților partidului.
• Creșterea vizibilității online a sucursalelor locale.
• Colaborarea cu tineri talentați care pot aduce perspective noi și idei inovatoare.

FAQ

Întrebări frecvente

Înscrierile sunt deschise iar programul debutează la dată de 20 iunie 2024, și este disponibil pentru elevi cu vârsta de cel puțin 16 ani.

Înscrie-te completând formularul de înscriere găsit la sfârșitul paginii.

Elevii cu vârsta de minim 16 ani și cu cunoștințe minime despre crearea unei pagini web sunt bineveniți să se înscrie. Nu există criterii stricte, ci dorința de a învăța și implicarea sunt aspecte importante.

Sesiunile de formare online sunt flexibile, adaptate vacanțelor elevilor. Programul exact va fi comunicat celor înscriși, iar mentorii vor oferi îndrumare constantă.

Partidul oferă informații detaliate despre activitățile locale, materiale de campanie și suport constant din partea experților în web development și design.

Proiectele de succes vor fi implementate pe site-urile sucursalelor PRM, iar elevii implicați vor primi certificate de participare și recomandări. De asemenea, paginile create pot fi adăugate în portofoliul personal al elevilor. Vor putea exista și alte oportunități de colaborare cu partidul.

Sucursalele PRM vor avea pagini web noi și interactive, create de tineri talentați. Acestea vor contribui la creșterea vizibilității online și la implicarea tinerilor în activitățile locale ale partidului.

Înscrie-te Acum în Programul "ElevCode"

Fii Protagonistul Schimbării! Completează Formularul și Înrolează-te în Programul ElevCode al Partidului România Mare!